Veckans PT-PASS

Oct 31, 2011 @ 19:44

PT-TRÄNING

klockan ringde 05:15 och kände mig faktiskt ganska pigg och på ok humör. Men senare mot lunch började jag känna mig så sjukligt irriterad och hade ingen större lust att vara en trevlig och glad Anna på jobbet. Men eftersom man måste vara det när man jobbar på Ica så var det bara att bita ihop. Inte vart det bättre när jag slutade heller och vet faktiskt inte vad det berodde på. Åkte därefter till Deep Bodywork för att köra ett PT-PASS med Nino.
Var lite tidig så passade på att knåda till ryggen i massagestolensmiley

Mycket skönt må jag säga! och hade jag fått välja så hade jag suttit där minst en timme.

Passet idag började med uppvärmning och lite lätt uppmjukning av muskler.
Det innehöll även lite balans som utfördes knästående på boll.  Där jag skulle släppa ena handen, men även plankan och en annan variant på planka där jag låg på rygg och hade hälarna på medicinbollen samtidigt som Nino puttade på bollen för att öka svårighetsgraden.

Sedan det där jä..ra hopprepet ett par vändor under passet. Jag får inte riktigt till den där rätta tekniken som ser så lätt ut när Nino kör. Alltså man ska inte svinga med armarna så mycket utan en lätt rotation i handlederna. Där gjorde sig min tidigare- under- dagen- irritation påmind.
Ahh!!! jag blir tokig när jag inte fixar något korrekt. Hade bara lust att piska det där repet hårt i väggen haha

Älskade boxningen stod på schemat idag också. Boxades på säck och mitsar och idag fick jag lära mig en ny kombination. Det var kul! Blir så himla taggad av att boxas och idag behövde jag det definitivt.

Nino hade fått in både stång i taket och TRX-band så det blev ett par vändor med
-8 pullups
-8 armhävningar
-Russian twist så många jag klarade på en viss tid
-Flyes med TRX- bandet

Gjordes på raken utan att vila emellan.

Det blev även benlyft hängande i stången
och två magövningar med TRX-banden.
Ena övningen såg ut som på bilden nedan

Bilden är framgooglad

...och den andra står man på samma sätt med händerna men roterar från höger till vänster sida. Det gäller att få till ett litet gung. Känns kul att ha fått testa på övningar i TRX:en. Har nämligen velat testa innan på gymmet men varit lite osäker på hur det fungerar. Så idag fick jag det och magövningarna är GRYMMA.


Vi körde även lite andra övningar men nu sviker minnet ..som vanligt wink Avslutade med att stretcha. Det kändes i min stela kylskåpskropp vill jag lova.

En annan grej! Nu kan du ge bort den perfekta julklappen enligt mig. Hade jag haft mina föräldrar boendes i Göteborg hade jag utan tvekan slagit till.

 

Just do it!
 

Comments (2)
KeeWeeTRX-banden, vi har sånna på gymmet oxo. men de ser så läskiga ut, så jag har inte vågat prova. hoppas det gick bra för dej :)2011-10-31 20:24
Cam -JagskaditjagvillOhh yeah ;D Jo jag förstår. Jag har själv suttit i tentaveckor och mer impulstränat när jag känner att jag behöver en paus från plugget. Torsdag ska jag träna med PT, men onsdag skulle funka finfint. Som det ser ut just nu så är jag inte hemma nästa vecka. Men enligt mina erfarenheter så kan det ändras. Jag skulle ju eg åkt i morgon.... Men iaf, det vet jag i slutet av veckan. Kram2011-11-01 09:11