STRESSED

Oct 28, 2011 @ 13:57

Åhhh vad jag önskar att dygnet hade fler timmar

Tiden går alldeles för snabbt och jag hinner inte med allt jag vill göra.

Jag vill träna
Jag vill blogga om roliga grejer
Jag vill plugga mycket mer än jag hinner
Jag vill träffa vänner

Jag MÅSTE jobba
Jag MÅSTE laga mat

Jag bör städa (kommer sist) smiley

Allt detta har gjort mitt huvud till ett enda virrvarr och jag har börjat märka att jag blivit mycket mer stressad. Vaknar inte utvilad trots gott om sömn. Käken är öm när jag vaknar pga av att jag förmodligen biter ihop tänderna under natten och drömmer en massa konstigt.
 

Under min vakna tid har jag svårt att fokusera och ta in ny information.
Jag vet att detta beror på att jag börjat plugga och jag jobbar verkligen på att slappna av men det är minsann inte så lätt alltid.

 

Idag blev det ingen träning innan jobbet för jag fick prioritera anatomiplugg i stället.Gjorde lite övningar är hemma men det blir inte samma sak överhuvudtaget. VILL HA TUNGA VIKTER smiley så ryggpasset blir förflyttat till söndag istället. I HOPE!

Nu ska jag iväg och jobba
Ha en fin fredag!

Comments (3)
EmmabHåller en tumme för ett hårt och tungt ryggpass på söndag! ;)2011-10-28 18:18
sandra81hej, vi började i PT på axelsons i oslo idag. sjukt mycket anatomi att ta in och då har vi bara börjat från bäckenet och ner. så förstår dig. blir bara jobb, träning och plugg för mig i 9 månader nu. men det får det lätt va värt :) 2011-10-28 22:12
ANNA GEORGETTEHej Sandra! Vi har också bara börjat med bäckenet och ner. Nog mycket ;) Men nu kör vi på ;) Lycka till!2011-10-30 22:06