INSTÄLLNING

Sep 26, 2012 @ 23:59

Låååång dag!

Uppe redan vid 04:20 för att ta mig till jobbet. Dem dagar jag varit uppe så tidigt har jag liksom bestämt mig att jag ska vila för jag brukar må så fruktansvärt illa av trötthet när arbetsdagen är slut. Tur för mig att jag bara har en sådan dag i månaden! MEN...jag tänkte lite idag och kom fram till att det alltid finns ursäkter till att inte träna. Jag har inte tid, har fått för dålig sömn, måste städa, tvätta och jada jada. Inte för att jag hellre vill göra dem andra grejerna för jag älskar ju att träna. Det handlar oftast om prioritet! Idag var jag faktiskt inte så där illamående trött, men jag tror att det berodde lite på inställningen. Bestämde mig på jobbet att jag minsann visst skulle dra till gymmet oavsett om jag var trött eller inte. Så blev det! Vilade en kvart på sängen, drog till gymmet och sen körde jag ett riktigt bra axelpass samt lite triceps och även 3 set med chins där jag klarade 5, 4 och 4 st!

Har inte klarat 5 chins på jag vet inte hur länge och det sjuka var att jag kände mig stark. RIKTIGT STARK smiley Ingen aning om var den superkraften kom ifrån?

Det kanske var inställningen....

 

 

 

FORMPICS!

Det var väl kanske ett tag sen nu..

 

Efter passet hjälpte jag en kompis att gå igenom några styrkeövningar för hela kroppen. Det var väldigt uppskattat och hon kände sig riktigt taggad att komma igång.

GOOD FEELING
 

Comments (1)
InpirefitnessHejsan! välkommen in på denna nya inspirationsblogg, jag håller just nu på att skapa ett nätverk för just träningsbloggar och skulle verkligen vilja ha med din inspirerande blogg där! Gå in på hemsidan och klicka dig vidare till "Träningsbloggar" Ha en fortsatt underbar, glädjefylld och maxad dag! kärlek från Inspirefitness.se2012-09-27 21:13