GANSKA NÖJD

Apr 24, 2012 @ 16:34

HELLO!
Ben och magträningen igår gick riktigt bra. Kör på som vanligt med enbensövningar för benen med undantag för benpressen där jag körde 5 set vanliga. Det sista setet blev ett dropset på relativt låg vikt där jag klämde ur det sista jag hade. Träningsvärk i hela benen, säte samt vader så jag är nöjd smiley

Idag körde jag triceps och axlar. Har ju kört ett rehabprogram för axlar den senaste tiden men idag vågade jag mig på lite lättare ”vanlig” styrketräning för axlarna i form av militärpress och hantellyft åt sidan och självklart min favvoävning omvända kryssdrag i cable. Kändes riktigt bra och gjorde inte ont så jag är GLAD. Dock måste man komma ihåg att trots att det inte gör ont efter att man har varit med om en överansträngning eller skada så behöver det inte vara fritt fram att kötta på. Man kanske inte känner av något men betyder inte det att muskeln eller problemområdet är läkt. Det är därför viktigt att ta det lugnt och inte ösa på med för mycket vikter. Risken finns att problemet i så fall kan dyka upp igen. Så ta det försiktigt om det nu är någon som har råkat ut för samma sak!

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att möta upp min vän Ida på gymmet. Har satt ihop ett litet cirkelträningsprogram som hon ska få testa. Blir spännande!

Detta blev min lunch idag.

Stekte upp hela 900 gram kycklingfile´som jag fördelade på fyra portioner. Så himla bra! Nu har jag tre färdiglagade måltider. En i kylen och två i frysen. Jobbar varje dag den här veckan förutom idag så det är skönt att inte behöva lägga så mycket tid på maten. Nu är jag lite förberedd i alla fall.

HEJDÅ!

Comments (0)