FUNDERINGAR

Jun 25, 2012 @ 23:31

Hej!

Long time no see! Hoppas alla haft en nice midsommar. Jag tillbringade min i goda vänners lag hemma i ett REGNIGT Göteborg med midsommarmat, dessert och rose´samt bubbel. Jobbade hela helgen så att åka iväg någonstans var det inte tal om för min del.

 

 

Ben igår och axlar och triceps idag smiley Det känns skönt att inte behöva tumma på träningen längre som jag gjorde under utbildningen mot slutet. Börjar fundera på att ändra upplägg lite till skillnad från den traditionella 4 spliten jag kör nu. Samtidigt har jag otroligt svårt att sluta träna på det viset. Det är ju så jag alltid gjort men jag behöver nya utmaningar. Är otroligt sugen på att testa crossfit men att börja på en crossfit-club är inte aktuellt. Alternativet är att köra själv på gymmet 1 gång i veckan och slänga in som ett komplement till den vanliga styrketräningen. Hmm.. Ska fundera lite på detta.

 

DAGENS MIDDAG

 

Leftover-sill från midsommar, färskpotatis, ruccola, tomat, halv avokado, kesella-röra med citron. lite vatten, gräslök, peppar och örtsalt.

 

Har även fått lite alternativ vad gäller arbetet som personlig tränare. En hel del att fundera på nu. Men i denna veckan vet jag vilken väg jag kommer välja. Tills dess blir det fundera och utvärdera.
 

More to come!

Comments (1)
IdaBjörnströmJag sysslar med crossfit men de gr jag inte tränar på någon klubb hämtar jag pass och inspiration från nätet. Kolla http://dagenstraning.wordpress.com eller bodyrock på facebook, hon brukar lägga in olika pass ibland + en massa videos med inspiration. Simma lugnt! :)2012-07-06 16:24