Nu är det en HEL vecka sen jag uppdaterade här. Jag ha haft så himla mycket att göra med jobb på ”vanliga” jobbet men även jobb hemma och PT. Finns liksom inte tid över alltid. TRIST! Men idag har jag varit ledig från mitt vanliga arbete. Har varit hemma och gjort kostschema samt även beslutat vem som skulle vinna tävlingen. som jag hade där man kunde vinna 3 mån PT-Online.

 

Jag har även för första gången efter mina två ospeopat-behandlingar äntligen kört ett RIKTIGT benpass. Kan inte beskriva med ord (ursäkta mitt ordval) hur jävla bra det gick! Sådan sjuk skillnad i styrka och kontakt att jag var tvungen att hålla mig för skratt under passet. Det var så jobbigt att jag nästan grät i arbetsfasen. Under vilan log jag barasmiley Underligt att en sådan grej kan göra en så glad. Inte något alla kan förstå, men jag VET att det finns många som fattar vad jag menar. Jag som i princip ALDRIG kör knäböj eftersom jag får ont i ryggen, körde idag på som mest 40 kg på stången och det kändes LÄTT.

 

 

 

 

Jag fattade ingenting?! Därefter följde Benpress med många set varav två dropset, utfallsgång, benspark, bencurl, ett set bulgariska böj bara för att pressa ur det sista. Jag ville fortsätta, ville köra allt! Men jag lade band på mig själv. I samtliga övningar var jag starkare och det kändes som om vikt som jag innan tyckt varit tung, bara flög upp. Nu är jag redo att ge allt, men denna gång ska jag gå varsamt framåt. Kommer aldrig riskera att något illa händer med kroppen igen, men en sak är säker...

I´m on fire again
 

Comments (0)