Det kommer vara värt det!

Mar 30, 2012 @ 14:33

Även om jag helst av allt vill ställa mig och slita i vikterna och köra tunga pressar så känner jag hur bra det är för min kropp att träna på detta viset.

Visst! Det blir inte lika tungt men jag känner det..efter denna 4 veckors perioden kommer jag har blivit mycket starkare i bålen, insida lår och rygg och jag tvivlar inte på att det kommer ge resultat vad gäller balans, koordination och styrkemässigt i skillnad på höger och vänster sida. Jag har lovat mig att testa detta nu och ska inte falla tillbaka! Efter perioden är slut ska jag utvärdera hur jag känner mig i kroppen och därefter ta ett beslut hur jag ska lägga upp träningen därefter. Slutdatum kommer bli 29/4 just med träningsupplägg. Jag har även för att göra det lite roligare ett annat mål att sträva efter. Mer specifikt vad för typ av mål det handlar om redovisas någon gång under helgen!

Idag jobbade jag med övningar för baksida, insida lår, rumpa och bål. Jag kommer att använda en övning varje pass där jag jobbar med båda sidor. Idag blev det adduktorerna, alltså insida lår. Då körde jag i ”gynstolen”.

 

Comments (0)