ÄTARLÖRDAG

Apr 29, 2012 @ 17:51

Heeeeej..

Oj..jag är lite trött idag. Igår hade jag ätardag och shit det var gött vill jag lova. Jag har under hela veckan legat rätt lågt på energiintaget. Hur mycket vet jag inte, men tillräckligt för att känna av att det varit mindre än jag egentligen gör av med. Så på lördag blev det inte så mycket ändring på maten förutom att det blev mer kolhydrater och annat jag normalt inte brukar äta. Jag åt det jag kände för men det blev ingen direkt äthets. Ungefär så här såg det ut.

FRUKOST
Havregrynsgröt med mycket keso och kesella blandat med bär och one whey, jordgubb & vit choklad

En halv proteinbar

LUNCH

Sallad köpt från Paprika som jag mixade med massa grönt, pasta, kyckling och fetaost samt blå mögelost dressing till. Helt klart bästa salladen och godaste salladen.

Efter lunch i fikarummet på jobbet
Det gula i en bulle.

MELLANMÅL
Två rostade mackor (grovt dinkelbröd med frön) med en makrillburk på
Ena halvan av proteinbaren

MIDDAG
Sallad, en bit brieost, rostbiff och quinoa

EFTER MIDDAG
Ca två glas rött med mörk choklad


I början kände jag en sån jädra energi och ville bara till gymmet och slita i vikter. Men det gick ju inte eftersom jag jobbade. Efter ett litet tag så började dipparna. Kände mig irriterad och trött och ville bara få i mig något. Trots att jag år mer än normalt så blev jag aldrig riktigt mätt. Det kändes som om jag vore bottenlös. Middagen var mer, jag äter det jag hittar i butiken. Tog med det till en arbetskompis och tillsammans med några andra från jobbet åt jag min mat samt drack lite vin. Jag skulle egentligen hem och lägga mig när vi skulle dra eftersom jag behövde gå upp typ kvart över sju, men blev tvingad att gå med en svängsmiley Så halv tre på natten låg jag i sängen. Det har varit en rätt tuff jobbdag. Trött men dock inte bakis, eftersom jag knappt drack något.

 

 

Nä! nu måste jag leka lite städ och mattant. Hejdå!

Comments (0)