Jag har inte slutat blogga :)

 

KLICKA HÄR FÖR DAGENS INLÄGG

Comments (0)

BLOGGAT IDAG

GODNATTsmiley

Comments (0)
Comments (0)


Hej!

Det var nu ett tag sedan jag bloggade. Ärligt talat så började jag tappa lusten efter hur fitnessgurus bloggportal utvecklat sig till att bli. Det som från början kändes som en familjär portal har nu utvecklat sig till en portal där det är uppenbart att man hjälpt vissa profiler att komma fram för att dem jobbar just för FG, är sponsrade och så vidare. Men jag fattar..tillslut kommer allt handla om pengar och det är ju förståeligt att alla företag vill växa och tjäna ännu mer, speciellt när man väl fått smaka på framgångens sötma. Jag skulle dock skött det snyggare.

But hey, thats just me!

Ikväll fick jag lust att blogga lite efter mitt grymma pass med John. Jag råder verkligen alla att träna med någon man inte tränat med tidigare. Det kan ge så otroligt mycket i form av nya övningar, nytt tänk och så vidare. Ibland kan det vara lätt att man fortsätter i samma spår mest för att det är enkelt. Man har ont om tid och kör på det man kan bäst. Idag körde vi hela 5 övningar för rygg. Det kan jag säga att det hör inte till vanligheterna för mig, men jag hängde helt på Johns spår. Passet inleddes med pull-ups. Jag testade för första gången viktade sådana. Hängde på 10 kg och det kändes först väldigt lätt men efter ca 3-4 behövde jag hjälp.

 

 

Vi körde även sittande rodd, och latsdrag med supinerat, ganska smalt grepp i en maskin som var helt ny för mig. Kontakten var grym! Kommer definitivt bli lite mer öppen till att använda maskiner, i synnerhet denna.

 

 

Därefter körde vi vidare med T-bar row och avslutade med stående roddar med skivstång. Ett himla grymt och roligt pass som jag får tacka John att jag fick hänga med på.

 

Ah just de jag!..efter dem viktade pull-upsen ville jag testa hur många chins jag klarade. Vi filmade men tyvärr klarade jag inte fler än knappt fyra st. Normalt sett gör jag i nuläget 5-6 strikta innan det tar tvärstop. Får skylla på pull-upsen jag gjorde precis innan ;)

Länk till filmen för de som vill se----> Facebook
 

Och min andra blogg som jag kommer använda mig lite mer av och slutligen gå över till helt------> BLOGG

Comments (0)
0 av 1