Nu är det en HEL vecka sen jag uppdaterade här. Jag ha haft så himla mycket att göra med jobb på ”vanliga” jobbet men även jobb hemma och PT. Finns liksom inte tid över alltid. TRIST! Men idag har jag varit ledig från mitt vanliga arbete. Har varit hemma och gjort kostschema samt även beslutat vem som skulle vinna tävlingen. som jag hade där man kunde vinna 3 mån PT-Online.

 

Jag har även för första gången efter mina två ospeopat-behandlingar äntligen kört ett RIKTIGT benpass. Kan inte beskriva med ord (ursäkta mitt ordval) hur jävla bra det gick! Sådan sjuk skillnad i styrka och kontakt att jag var tvungen att hålla mig för skratt under passet. Det var så jobbigt att jag nästan grät i arbetsfasen. Under vilan log jag barasmiley Underligt att en sådan grej kan göra en så glad. Inte något alla kan förstå, men jag VET att det finns många som fattar vad jag menar. Jag som i princip ALDRIG kör knäböj eftersom jag får ont i ryggen, körde idag på som mest 40 kg på stången och det kändes LÄTT.

 

 

 

 

Jag fattade ingenting?! Därefter följde Benpress med många set varav två dropset, utfallsgång, benspark, bencurl, ett set bulgariska böj bara för att pressa ur det sista. Jag ville fortsätta, ville köra allt! Men jag lade band på mig själv. I samtliga övningar var jag starkare och det kändes som om vikt som jag innan tyckt varit tung, bara flög upp. Nu är jag redo att ge allt, men denna gång ska jag gå varsamt framåt. Kommer aldrig riskera att något illa händer med kroppen igen, men en sak är säker...

I´m on fire again
 

Comments (0)

Helt slut efter idag!

Men som alltid när jag kört PT-Pass infinner sig en sådan där lycklig känsla. Älskar dem där tillfällena när jag får chansen att driva på och pusha till gränsen. Inte alla kunder/klienter man kan göra det med. Har faktiskt också kört ett pass på gymmet idag. Kunde inte låta bli. Det har ju gått en vecka och osteopaten sa minst en veckas vila och helst en och en halv men jag körde inget tungviktspass. Det blev istället ett helkroppspass med superset och lite vila. Kändes skönt i kroppen efteråt. Inledde passet med lätta knäböj för att känna lite på det och faktiskt så gick det så mycket lättare nu när bäckenet inte är snedställt. Ser fram emot att kunna börja köra knäböj och öka vikterna. Ska bli så himla kul!

 

Lite stökigt efter ett hårt PT-Pass

 

Perfekt T-shirt att träna i yes

Bor du i Göteborg eller omnejd och är sugen på personlig träning? Ta kontakt med mig på anna@deepbodywork så tar vi det därifrån.
 

Comments (0)

Hej!

Vad kul med så mycket respons på min sida på facebook och alla som hittills lämnat sina motiveringar till varför dem vill vinna Online-Paketet. Tävlingen pågår till och med till den 28/10 så det finns fortfarande tid kvar till att tävla :)

Idag har jag mest lagat mat hela dagen känns det som. Testade en ny grej med torsk idag. Jag rullade bacon runt torsken och ugnsstekte. Brukar aldrig köpa bacon och det brukar inte ingå i min kost men förra veckan fick man ett paket gratis på ICA.

Gratis är gott så jag slog till!

Kryddade torsken med salt och peppar och rullade bacon-skivor ca 2 stycken per bit och sedan in i ugnen på ca 200-225 grader i ungefär 25-30 minuter. Torsken var halvtinad när jag satte in den. Blev supergott!

 

 

 

Efter min powerwalk idag var jag lite småsugen på nåt så bestämde mig för att testa Colting-pannkakor.

Ingredienserna är få!

Endast 1 mogen, mjuk banan, 2 msk jordnötssmör och 4 ägg. Mosa bananen och vispa ihop med dem andra ingredienserna till en smet

Jag tillsatte även 10 gram vaniljwhey proteinpulver. Detta ingår egentligen inte i receptet men ville testa och det funkade fint.

Behöver jag säga att detta var gudomligt gott.

 

 

Serverades med kvarg och bär

Pannkakorna kanske inte blev jättefina men vad gör det?!
 

Comments (0)

TÄVLING!

 

Nu kan du vinna gratis kostschema och träningsprogram samt coaching under 3 mån. Börja med att gilla min sida på facebook och dela inlägget! Motivera sen varför just du ska vinna genom att skriva det i kommentarfältet i inlägget på min sida. Alternativt att du skickar PM.

 

 

Klicka på länken--------> FACEBOOK

 

Tävlingen pågår från 21/10 till 28/10

Comments (0)
0 av 1