Åhhhhhh!

Jag bara älskar när man får till sådana där träningspass som bara är helt klockrena. Sjuhelsikes bra kontakt och pump. Jag körde bröst och biceps med en hel del superset mellan muskelgrupperna. Bänkpress kördes ensamt. Det blev även övningar som:

-Snedbänk i smith superset med bicepcurl/stång.

-Liggande hantelpress superset med bicepscurls med hantlar.

I hantelpressen sa det bara stopp i första setet. Jag hade tydligen kört slut på bröst och framsida axel i dem två första övningarna så fick helt enkelt gå ned på lätta vikter. Trots det klarade jag inte många reps innan det bara sa stopp.

Avslutade med att kräma ur det sista i cablecrossen genom -flyes över och under fiberriktning samt -bicepcurls med två handtag. Om vi ska använda ett annat namn som många känner till kan vi väl kalla dem axoncurls för dem som vill googla.

 

PUSS! heart

Comments (3)
Saraariktigt fina armar :) inspiration!2012-06-29 19:23
Fit ForMore!Tack så mycket Anna! Så kul att höra :D Hur är det med dig? Hur går träningen, kosten och allting? :) Det var längesen :D2012-07-02 22:49
ANNA GEORGETTETack Sara! Kul att göra :)2012-07-06 11:13

Hej!

Long time no see! Hoppas alla haft en nice midsommar. Jag tillbringade min i goda vänners lag hemma i ett REGNIGT Göteborg med midsommarmat, dessert och rose´samt bubbel. Jobbade hela helgen så att åka iväg någonstans var det inte tal om för min del.

 

 

Ben igår och axlar och triceps idag smiley Det känns skönt att inte behöva tumma på träningen längre som jag gjorde under utbildningen mot slutet. Börjar fundera på att ändra upplägg lite till skillnad från den traditionella 4 spliten jag kör nu. Samtidigt har jag otroligt svårt att sluta träna på det viset. Det är ju så jag alltid gjort men jag behöver nya utmaningar. Är otroligt sugen på att testa crossfit men att börja på en crossfit-club är inte aktuellt. Alternativet är att köra själv på gymmet 1 gång i veckan och slänga in som ett komplement till den vanliga styrketräningen. Hmm.. Ska fundera lite på detta.

 

DAGENS MIDDAG

 

Leftover-sill från midsommar, färskpotatis, ruccola, tomat, halv avokado, kesella-röra med citron. lite vatten, gräslök, peppar och örtsalt.

 

Har även fått lite alternativ vad gäller arbetet som personlig tränare. En hel del att fundera på nu. Men i denna veckan vet jag vilken väg jag kommer välja. Tills dess blir det fundera och utvärdera.
 

More to come!

Comments (1)
IdaBjörnströmJag sysslar med crossfit men de gr jag inte tränar på någon klubb hämtar jag pass och inspiration från nätet. Kolla http://dagenstraning.wordpress.com eller bodyrock på facebook, hon brukar lägga in olika pass ibland + en massa videos med inspiration. Simma lugnt! :)2012-07-06 16:24


Har ju knappt känts av att det är sommar men idag var det fint väder och varmt redan vid 9 tiden så stack ut på en powerwalk. Väl i slottsskogen passade jag på att köra lite..

intervaller i en brant backe.

 

 

Maxfart upp och gå ned. Upprepades 4 gånger. Fortsatte PW:n mot MM för att köpa lite proteinpulver och nästa stop blev ett besök på gymmet för ett bröst och biceps-pass.

 

 

Så himla gött!
Man måste ta vara på dem tillfällen som ges wink
Nu ska jag duscha och sen blir det work work.

 

 

TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!
 

Comments (1)
Vägen är alltGLAD MIDSOMMAR snygging!!2012-06-21 17:03

HEY!
 

Har haft två goa träningsdagar. Ben i måndags och idag körde jag triceps och axlar. Just nu är inte bloggmotivationen eller kanske mer fantasin på topp precis. Har så mycket annat som far runt i huvudet och det känns tråkigt att inte kunna leverera eller snarare ha lust att leverera inlägg av betydelse. Jag har i alla fall idag haft ett riktigt bra möte. Vi får se vad det blir av det, men jag är full av förhoppning och peppad av vad som skulle KUNNA bli. Jag är oavsett redo att satsa en gång för alla. Slut på lallande. Nu är det dags att börja slita hårt wink

 

 

NIGHTY!

Comments (1)
Fit ForMore!Jag ska ta en bättre formbild så att man kan se baksida axel lite mera, eftersom den har vuxit grovt mycket. Satsat mycket på de :P Sen kommer du ihåg när jag prata me dig ang lyft åt sidan? Jag började ju köra väldigt strikt och med lägre vikt, raka armar. Den tar riktigt bra! Dock mitt utförande med vänster arm och axel är jättekonstigt. Det känns bara FEL :P Känns mycket bättre i kablarna att dra åt sidan :/2012-06-20 11:32
0 av 1