ÅHHHHHHH!!

JAG VILL GÅ TILL GYMMET OCH TRÄNA SKITEN UR MIG

Det har varit tyst här på bloggen från min sida och det beror helt på att jag medvetet valt att fokusera till max på studerandet. Det är bara 9 dagar kvar till examination och eftersom jag samtidigt jobbar måste jag välja att läsa så mycket jag bara kan när jag har ledig tid. Det är svårt! Motivationen tryter och jag vill bara vara klar nu. Men jag vet att det bara är några få ynka dagar kvar, sen är jag klar, därför är det av allra största vikt att jag går all in även om träningen blir lidande. Psykiskt sett ser jag mina muskler förtvina och jag förvandlas till en sparris. Fysiskt sett vet jag att det inte stämmer, även om det förvisso stämmer att muskler degenererar i tillväxt efterhand som man inte tränar. Jag har varit på gymmet lite men det har varit pass med blandade övningar mest för att underhålla, dock med hög intensitet.

Idag hade jag en halvtimma på mig innan jag var tvungen att hoppa in i duschen för att göra mig i ordning för jobbet. Fick helt enkelt köra hemma och göra det bästa av situationen. Körde Mike changs upplägg här nedan. Dock vilade jag mellan 30-40 sek istället och körde 6 set och avslutade med magövningar. Det kanske ser lätt ut men man ska inte underskatta handduken eller t-shirtens betydelse i programmet.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ir0jp-MU42o

 

I helgen är jag ledig :) Då ska jag plugga massor och hänga på gymmet

 

 

DAGENS LUNCH

Kassler, grönsaker, avokado och kidneybönor

 

HEJDÅ FOR NOW

Comments (3)
lillyrose lillyroseinte långt kvar nu! hejja hejja hejja!2012-05-31 20:40
lillyrose lillyroseinte långt kvar nu! hejja hejja hejja!2012-05-31 20:40
jonbaronbra lårmuskler:) nästan lika lika stora som mina:P 2012-06-04 17:18

För några månader sen när jag var hemma i Dalsland filmade jag när jag körde ett pass hemma

Hade inte tänkt att lägga ut videon eftersom den är så lång men nu gör jag det ändå. Det är en video med ett antal övningar som jag kör 1 min på varje övning med ganska kort vila emellan. Alla övningar inklusive vila tog ca 15 minuter men körde 2 set totalt så det blev ca 30 minuter. Det behöver inte vara svårare än så här att träna effektivt hemma. Självklart kan övningar, vila och arbetstiden varieras för att det inte ska bli enformigt samt för utveckling.

 

GLÖM INTE ATT VÄRMA UPP INNAN I MINST 10 MINwink

 

http://www.youtube.com/watch?v=Lj4lMHmXlpQ

Comments (3)
Karin -LEGSFTW!Ja, det är hemskt! men vi får tänka på att det är över snart =) Jag ska vara klar senast 1 juni och sen kan jag träna precis när jag vill hela sommaren. När blir du färdig?2012-05-23 07:44
Karin -LEGSFTW!Skönt! inte långt kvar då =)2012-05-25 16:01
NSå jävla duktig!2012-06-03 19:47

HELLOOO!

Hoppas att ni har fått ta del av solens strålar och det varma vädret idag. Jag har mestadels suttit inne och pluggat anaerob och aerob träning hela dagen förutom ett par avbrott där jag la mig i solen och skaffade mig lite energi. Piggare blev jag dock inte men skönt var det

I morse var jag i väg och körde ett benpass på Inzane. Jag var helt ensam på gymmet så passade på att filma den där magövningen jag pratat om. Ingen avancerad övning alls, men träffar sååå rätt!

 


http://www.youtube.com/watch?v=BSYM9K-TJPA&feature=youtu.be

 

 

Comments (4)
jls jlsaldrig hört talas om övningen men den ser ut att ta precis där man vill. skall testas (y) 2012-05-21 21:35
Lars AnderssonFan va najs.Den måste jag testa. Och du som inte är kreativ. Mycket märkligt detta.2012-05-22 00:40
Karin -LEGSFTW!Rolig övning! Den ska jag testa =)2012-05-22 07:34
jonbaronsom jag väntat på denna övning:) aldrig sett heller hört om förut men den ser ut att ta bra:) ska pröva den nästa gång jag får tid över från det eviga pluggandet:) 2012-05-23 14:46


En liten summering av min helg i Dalsland

Fick godaste salladstallriken med varmrökt lax av pappa på fredagen

Lördagen ägnades åt att plugga på dagen för att sedan göra sig i ordning för klassåterträffen. Det var jättetrevligt! Vi var ute och käkade men sedan stängde dem vid tolv så då begav vi oss till en av klasskompisarnas replokal och festen fortsatte till ungefär halv fem på morgonen. Då kände jag att det var dags att gå hem. I högklackat och regn gick jag några kilometer hem och stupade i säng för att sedan vakna sjukligt trött ganska tidigt. Orkade inte göra särskilt mycket större delen av dagen idag..

Hängde i solstolen, bläddrade i en pocketbok om Portugal och åt en bit paj

 

Åt lite mat och lite mer paj..

Sov lite..

 

Gick med mamma på ca 1 timmes promenad i skogen

 

Åkte hem till pappa och fick mera mat

Ungsbakad lax med ungsbakade rotfruker och sallad. Underbart gottcheeky

Pluggat..

 

NÄ!

I morgon blir det back to basic med massa plugg och ett benpass på Inzane
 

Comments (0)
0 av 1