PT-TRÄNING

klockan ringde 05:15 och kände mig faktiskt ganska pigg och på ok humör. Men senare mot lunch började jag känna mig så sjukligt irriterad och hade ingen större lust att vara en trevlig och glad Anna på jobbet. Men eftersom man måste vara det när man jobbar på Ica så var det bara att bita ihop. Inte vart det bättre när jag slutade heller och vet faktiskt inte vad det berodde på. Åkte därefter till Deep Bodywork för att köra ett PT-PASS med Nino.
Var lite tidig så passade på att knåda till ryggen i massagestolensmiley

Mycket skönt må jag säga! och hade jag fått välja så hade jag suttit där minst en timme.

Passet idag började med uppvärmning och lite lätt uppmjukning av muskler.
Det innehöll även lite balans som utfördes knästående på boll.  Där jag skulle släppa ena handen, men även plankan och en annan variant på planka där jag låg på rygg och hade hälarna på medicinbollen samtidigt som Nino puttade på bollen för att öka svårighetsgraden.

Sedan det där jä..ra hopprepet ett par vändor under passet. Jag får inte riktigt till den där rätta tekniken som ser så lätt ut när Nino kör. Alltså man ska inte svinga med armarna så mycket utan en lätt rotation i handlederna. Där gjorde sig min tidigare- under- dagen- irritation påmind.
Ahh!!! jag blir tokig när jag inte fixar något korrekt. Hade bara lust att piska det där repet hårt i väggen haha

Älskade boxningen stod på schemat idag också. Boxades på säck och mitsar och idag fick jag lära mig en ny kombination. Det var kul! Blir så himla taggad av att boxas och idag behövde jag det definitivt.

Nino hade fått in både stång i taket och TRX-band så det blev ett par vändor med
-8 pullups
-8 armhävningar
-Russian twist så många jag klarade på en viss tid
-Flyes med TRX- bandet

Gjordes på raken utan att vila emellan.

Det blev även benlyft hängande i stången
och två magövningar med TRX-banden.
Ena övningen såg ut som på bilden nedan

Bilden är framgooglad

...och den andra står man på samma sätt med händerna men roterar från höger till vänster sida. Det gäller att få till ett litet gung. Känns kul att ha fått testa på övningar i TRX:en. Har nämligen velat testa innan på gymmet men varit lite osäker på hur det fungerar. Så idag fick jag det och magövningarna är GRYMMA.


Vi körde även lite andra övningar men nu sviker minnet ..som vanligt wink Avslutade med att stretcha. Det kändes i min stela kylskåpskropp vill jag lova.

En annan grej! Nu kan du ge bort den perfekta julklappen enligt mig. Hade jag haft mina föräldrar boendes i Göteborg hade jag utan tvekan slagit till.

 

Just do it!
 

Comments (2)
KeeWeeTRX-banden, vi har sånna på gymmet oxo. men de ser så läskiga ut, så jag har inte vågat prova. hoppas det gick bra för dej :)2011-10-31 20:24
Cam -JagskaditjagvillOhh yeah ;D Jo jag förstår. Jag har själv suttit i tentaveckor och mer impulstränat när jag känner att jag behöver en paus från plugget. Torsdag ska jag träna med PT, men onsdag skulle funka finfint. Som det ser ut just nu så är jag inte hemma nästa vecka. Men enligt mina erfarenheter så kan det ändras. Jag skulle ju eg åkt i morgon.... Men iaf, det vet jag i slutet av veckan. Kram2011-11-01 09:11

Igår hämtade jag ut min beställning från Fitnessguru. Det var One Whey proteinpulver med en av varje smak plus IOX Celadrin. Jag hade beställt en FG Smartshake också men den var slut tyvärr.
Så här såg innehållet ut

Oftast krävs det inte mycket för att göra en nöjd kund ännu nöjdare. Den här lilla godbiten låg nämligen också i paketet


En glad överraskning smiley FG kan kundvård. Tack!

Vaknade inte pigg när klockan ringde trots en timmas extra sömn och har under dagen haft ont i huvudet och känt mig riktigt slö. Misstänker att jag lidit av sockerbakfylla efter gårdagens bravader. Jag hällde i mig en celsius och käkade en swebar efter jobbet och begav mig till gymmet.
 

Idag blev det som sagt rygg men även baksida lår
Hade lovat mig själv att kötta på lite extra idag och det tyckte jag att jag lyckades med.

Övningarna

RYGG
-Ryggresningar 4 set
-Marklyft 3 set plus 2 värmset
-Sittande rodd 4 set
-Hantelrodd 3 set
-Latsdrag 4 set (två breda och två smala)

BAKSIDA LÅR
-Lårcurl 4 set
-Lårcurl Sittande/enbens 4 set

Svårt trött nu efter lite kot och ledpluggande.
Har lovat mig själv att komma i säng tidigt så jag orkar med morgondagens PT-PASS med Nino på Deep bodywork

Hörs i morgon!
GODNATT

Comments (1)
Cam -JagskaditjagvillHar du varit tillsammans med en strong-man? :D Coooooooolt Jag är hemma nu. Fram till fredag eller söndag. Eller ännu längre. Vet ej ännu. Men jag jobbar väldigt fria tider denhär veckan så jag kan anpassa mig efter dig om du vill köra något :) Snygging! Kram 2011-10-31 16:26

God mat lagad av kocken. It was'nt mesmiley

fetaoströran var grymt god!

 

Därefter en hel del socker på det..

 

kolhydratladdad för ett redigt ryggpass i morgon

NATTI!

Comments (0)

Åhhh vad jag önskar att dygnet hade fler timmar

Tiden går alldeles för snabbt och jag hinner inte med allt jag vill göra.

Jag vill träna
Jag vill blogga om roliga grejer
Jag vill plugga mycket mer än jag hinner
Jag vill träffa vänner

Jag MÅSTE jobba
Jag MÅSTE laga mat

Jag bör städa (kommer sist) smiley

Allt detta har gjort mitt huvud till ett enda virrvarr och jag har börjat märka att jag blivit mycket mer stressad. Vaknar inte utvilad trots gott om sömn. Käken är öm när jag vaknar pga av att jag förmodligen biter ihop tänderna under natten och drömmer en massa konstigt.
 

Under min vakna tid har jag svårt att fokusera och ta in ny information.
Jag vet att detta beror på att jag börjat plugga och jag jobbar verkligen på att slappna av men det är minsann inte så lätt alltid.

 

Idag blev det ingen träning innan jobbet för jag fick prioritera anatomiplugg i stället.Gjorde lite övningar är hemma men det blir inte samma sak överhuvudtaget. VILL HA TUNGA VIKTER smiley så ryggpasset blir förflyttat till söndag istället. I HOPE!

Nu ska jag iväg och jobba
Ha en fin fredag!

Comments (3)
EmmabHåller en tumme för ett hårt och tungt ryggpass på söndag! ;)2011-10-28 18:18
sandra81hej, vi började i PT på axelsons i oslo idag. sjukt mycket anatomi att ta in och då har vi bara börjat från bäckenet och ner. så förstår dig. blir bara jobb, träning och plugg för mig i 9 månader nu. men det får det lätt va värt :) 2011-10-28 22:12
ANNA GEORGETTEHej Sandra! Vi har också bara börjat med bäckenet och ner. Nog mycket ;) Men nu kör vi på ;) Lycka till!2011-10-30 22:06
0 av 1