ÄNTLIGEN LÖRDAG!

Mar 31, 2012 @ 10:36

GODMORGON!

Har precis intagit frulle som för en gångs skull inte är havregrynsgröt. Jag älskar verkligen gröten och fick nästan övertala mig själv att INTE äta idag. Inte det att jag inte fick utan jag köpte mig en frukostfralla efter PW:n idag. En sådan där med russin .. Så det blev en fralla med massa ägg på samt en röra av kesella, keso, bär. MÖMS!

Det var inte varmt ute och jag trodde jag skulle börja grina ett tag för öronen smärtade så djävulskt men solen sken så det var ändå skönt att komma ut. Frukosten smakar alltid så himla mycket godare efter en morgonwalk på tom mage! Right?!

 

Idag ska jag äta lite vad jag känner för! Den senaste veckan har varit mer strikt än tidigare. Jag har inte räknat på några kcal och tror inte att jag kommer göra det heller. Ska gå mer på känsla och endast reducera mängd, framförallt kolhydrater. Jag har märkt av en skillnad och det är att jag inte varit tillfredställd efter maten och blivit hungrig snabbare. Jag har innan försökt att äta mer än vad jag gör av med och inte varit lika sträng på sötsaker även om jag i regel hållt mig till helgen. Men det är de slut på nu!

Comments (0)